Ordnung Muss Sein

mrosendal
← SHOW SIDEBAR
10 Oct 2011
HIDE SIDEBAR →
views 6413 / likes 0 / bookmarks 0

description

Det andet projekt vi havde på BA1 som omhandlede proportionssystemer. Jeg valgte at lave mig eget proportionssystem ud fra primtal og dens principper, med fokus på orden i kaos. Primtal virker i deres natur tilfældige men kigger man nærmere er der en imponerende regelmæssighed i deres optræden.
En Ulam spiral er et diagram hvor man starter med tallet 1 i midten, og går så udaf mod uret. Der hvor et primtal optræder markerer man - i stor skala kan man se at primtallene danner diagonale linjer på tværs af hinanden.

Indholdet er billeder af det ydre rum da det passer ind i "orden i kaos" princippet, de er så beskåret i trekanter i et grid. Trekanterne optræder, som udgangspunkt, der hvor et primtal befinder sig. Talemåden "ORDNUNG MUSS SEIN" (DER SKAL VÆRE ORDEN) er sat op med 3 bogstaver på 5 rækker som begge er primtal. Bogstaverne bliver nogle steder overlappet af trekanter for at øge sammenhængen mellem teksten og baggrunden.

comments

Sine Jensen

Det er virkelig flot og jøsses, hvor er det avanceret i forhold til, hvad jeg selv præsterede dengang. Jeg tror jeg lavede en hat af papir. Og det var ikke en særlig flot hat af papir.

kasperpyndt

Flot integrering af teksten. Dog en lige lovlig snørklet projektbeskrivelse til min smag. Måske er jeg bare ikke særlig klog :)