OPUS skolemadsprojekt.dk

Marie Willumsen
In collaboration with
← SHOW SIDEBAR
02 Aug 2011
Lastbilen, udvendigt.
Lastbilen indvendig, ovenpå.
Undervisningshæfte, Kogebogshæfte og deltagerinformationshæfte
opskriftshæfte, opslag
T-shirts
Tasker
Forklæder
stickers, badges, nøgleringe
HIDE SIDEBAR →
views 3306 / likes 0 / bookmarks 0

description

Jeg har lavet mit afgangsprojekt i samarbejde med Stine Norup Poulsen.

Vi fik mulighed for at lave den visuelle identitet til OPUS Skolemadsprojekt ved LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Vi lavede bl.a. et visuelt koncept som bredte sig ud over alt fra lastbiludsmykning til kogebogsdesign, t-shirts og merchandise mm.

OPUS Skolemadsprojekt er et forskningsprojekt i børns sundhed, ernæring og trivsel, hvor 1000 skolebørn i 3-4. klasse skal spise frokost lavet ud fra madkonceptet Ny Nordisk Hverdagsmad i tre måneder (bl.a. udviklet af (Claus Meyer og Mathias Krog Holt). Løbende bliver de testet, vejet, målt og får tappet blod i en speciel lastbil, der kan klappes ud til store rum. Det løber af stablen i skoleåret 2011/2012 og vil blive fulgt af DR2, som laver en programserie i 12 afsnit, der vil blive vist i 2013.

Vores største udfordring var at få lige dele forskning, Ny Nordisk Hverdagsmad og Tweenkultur ind i konceptet samt at lave et visuelt koncept som både appelerede til børn og deres forældre men samtidig overholdt KU's designmanual.

comments