Klar tale! - Identitet og visuel kommunikation på asylområdet

Rasmus Fly
← SHOW SIDEBAR
24 Jun 2013
HIDE SIDEBAR →
views 2202 / likes 1 / bookmarks 0

description

Klar tale!
- Identitet og visuel kommunikation på asylområdet

Det kan være vanskeligt at kommunikere til en målgruppe, der repræsenterer mange forskellige kulturer. De organisationer, som prøver, løber tit ind i en masse problemer. Mit projekt handler om at forbedre kommunikationen mellem en organisation og dens målgrupper.
Jeg har udviklet et visuelt koncept for organisationen Komiteen Flygtninge Under Jorden/Refugees Welcome, der arbejder med at rådgive asylansøgere i Danmark. Jeg har kigget nærmer på, hvordan de rådgiver asylansøgere og oplyser om problemerne i det danske asylsystem.

Organisationens begrænsede midler og den frivillige arbejdskraft påvirker deres muligheder for at visualisere og videregive deres ekspertise, hvilket i sidste ende potentielt kan hæmme deres målgruppe i at nå deres mål, asyl. Jeg har forholdt mig realistisk til organisationens begrænsede midler og udviklet idéer til, hvordan de kan benytte sig af visuelle virkemidler til at sikre en målrettet kommunikation og en klar visuel identitet samt - ikke mindst - kan producere kommunikationsmateriale i fremtiden.

comments