Den Elaborerede illustration

Sanne Christensen
← SHOW SIDEBAR
17 Jun 2012
HIDE SIDEBAR →
views 7035 / likes 8 / bookmarks 0

description

Den Elaborerede illustration er en undersøgelse af feltet mellem det statiske billede og den animerede lineære fortælling; den levende illustration.
Undersøgelsens fokus har været hvordan man kan arbejde med animeret, levende illustration til digitale kontekster, altså hvordan kan man elaborere illustration som vi kender det og tilføre noget nyt. Undersøgelsen tager udgangspunkt i den animerede gif, med henblik på at bruge gif-formatet og dets loopprincipper som et fortællingsværktøj.

Projektet har været en undersøgelse delt i tre delundersøgelser:
En empirisk undersøgelse af den animerede gif og dens brug - samlet i en paperback, en række forsøg med at lave egne gif-filer og slutteligt udvikling af tre konceptmodeller der benytter sig af levende illustration. Størstedelen af projektets digitale bestanddele er blevet samlet på projektets egen hjemmeside; denelaboreredeillustration.dk.

Projektet modtog Nationalbankens Jubilæumsfonds legat.

comments

Stefan Greulich

Sanne for helvede! Det er jo så overdrevet lækkert det projekt. Godt jeg ikke vidste for meget om hvad du lavede mens vi var i gang, for så havde jeg bare sunket mit eget projekt og bordet dit.

saralillie

Inspirerende og imponerende, som altid, frøken. Kan slet ikke vente med at tage hul på Silly Symphonies-the scandinavian way-projektet!

Kenneth Darre

Sanne, det her projekt er helt vildt sejt. Kæmpe cadeau herfra; glæder mig til at se det på udstillingen. Hvis du har tilgængelige kopier af bogen, evt som digital fil, vil vi gerne se den her på We love people.