Shiva Jarner Coley

contact

Shiva Rosa Jarner Coley
52628319
shcoledu.kadk.dk
Kunstakademiets Designskole
2017

ABOUT

"Man må endnu have kaos i sig for at føde en dansende stjerne" - F. Nietzsche

- Sådan lød et af de første citater jeg valgte, at arbejde ud fra i mit uddannelses forløb på Kunstakademiets Designskole. Det kan måske lyde lidt skørt, men understøtter meget fint mit ønske om, at få stimuleret min nysgerrighed, at lege og udforske.
Efter kaos - med reflektering og vurdering- kommer orden, hvilket ofte kan få os til at se mere simpelt og målrettet på de ting, vi laver som designere. Det betyder også at det er min teori, at det ofte er gennem kaos, at man når ind til det essentielle i det man laver. Således vil dette også betyde, at man ender med en løsning/produkt, som afspejler sympatiske overvejelser og valg, og dermed bliver løsninger der gør os glade.

Mit fokusområde er rumdesign, med stort fokus på tektonik; forenelsen af arkitektur, design og industri/ adfærd. Dog bevæger mit arbejde og interesser sig bredt og i flere retninger - bl.a. møbler, lysdesign, keramik, forskellige støbe metoder og materiale undersøgelser.
Jeg arbejder oftest med koncept- og ideudvikling, hvor jeg forsøger, at kombinere det kunstneriske med det kommercielle for at skabe genkendelige, men alternative løsninger.
Største delen af projekterne på denne side er forsat prototyper, projekter fra Kunstakademiets designskole, og små lommeprojekter, som jeg har valgt at lægge op, for at skabe en åbenhed omkring mit arbejde og kreative udvikling.

Læs mere om, hvad jeg har beskæftiget mig med i CV / SKILLS

PROJECTS
CV / SKILLS
Education: 

Sommer 2011 – forår 2017: Kunstakademiets Designskole, Philip de Langes Allé 10 //  DK-1435 København K

2010: Snedker grundforløb, Rebslagervej 11, 2200 København N.

2007-2010: Gymnasial uddannelse HTX på Christianshavns Gymnasium, Prinsessegade 35, 1422 København K. Her med design som linjefag

Sensommeren 2006 - 2007: Langelands Efterskole, Nørrebrogade 190, 5900 Rudkøbing. Her med kunst som linjefag

1997 – 2006: Børne Universitetet, Valdemarsgade 14, 1665 København V. Privat lilleskole

Work: 

FRITZ HANSEN, Hjemmeside 2013/2014 - Keramik kande og prototype modeller anvendt af Fritz Hansen på tre billeder på hjemmesiden. Billeder kan ses i projektmappen "En blåstempling af den danske design tradition"

RUM nr. 7, juli 2013: RUM/ INSPIRATION, s. 106-107; dobbeltside billedreportage med keramik kande. Billeder kan ses i projektmappen "En blåstempling af den danske design tradition"

2012, 3-8. december: En del af udstilling på Hong Kong Business of Design Week, Design Society Denmark, ”Compact living – A Danish design students view on the compact Hong Kong home”. Her med aktiv deltagelse på selve udstillingen i Hong Kong.

LINK: Folder: http://dkds.dk/Samarbejde/international/HKBODW2012,
Artikel og video: http://dkds.dk/nyheder/hongkongkbh2013#.
UoNPwJRaY3u2013

Other: 

Navn: Coley, Shiva Jarner
Adresse: Guldbergs Plads 16, st. th, 2200 KBH N.
Telefon: 52628319
E-mail: shcol@edu.kadk.dk
Fødselsdato: 27. April

Competences: 

Personligt
Jeg har i mit 23 årig lange liv altid boet i København, men har samtidig haft den store glæde af at rejse meget over hele verden, siden jeg var sped. Jeg har b.la. rejst i hele syd-øst Asien, men har også stort kendskab til den nordlige del af Norge, England, Tyskland og Holland.
Pt. bor jeg i egen lejlighed med min mand på Nørrebro, hvor jeg har været så heldig at få atelier i samme bebyggelse, sammen med fire andre kreative mennsker.

Da jeg afsluttede min gymnasiale uddannelse holdte jeg et halvt sabbatår, hvor jeg arbejde frivilligt forskellige steder, bl.a. med forskellige indretning, rengøring- og organiseringsprojekter hos private. Derefter tog jeg grundforløbet på Snedker uddannelsen, som jeg dog ikke færdiggjorde, da jeg i slutningen af forløbet blev optaget på Kunstakademiets Designskole. Jeg er nu på mit 6. semester på linjen Rum- og møbel, hvor jeg ved start hovedsageligt har beskæftiget mig med møbler, men senere har mit arbejde været fokuseret på indretning og byplanlægning.
Jeg er åben, lærenem, legende, undersøgende og ordensmenneske af natur.
Jeg været vidt omkring erhvervsmæssigt, og har erfaret at jeg arbejder bedst når jeg indgår i et team, da samarbejde er en af mine stærke sider.
Idégenerering er min stærkeste side, men er derudover også håndværksmæssigt engageret med en del erfaring indenfor både træ, keramik og metal. Jeg har altid været engageret i mit arbejde og nyder en udfordrerene hverdag. 

Languages: 

Danish
English
Forstår og kan læse norsk