Mit personlige rum -Fremtidens skoletaske

Anne Lundsfryd
← SHOW SIDEBAR
25 Jul 2011
HIDE SIDEBAR →
views 3589 / likes 1 / bookmarks 0

description

Strukturen i folkeskolen står overfor en udvikling og inddragelsen af digitale hjælpemidler kalder på nye definitioner af hvad læring er og muliggør andre måder at undervise på.
Alt dette får konsekvenser for elevens hverdag i skolen, der bliver præget af en vis omskiftelighed, hvilket stiller nye krav til elevens evne til at omstille sig. Dette krav om fleksibilitet er også gældende for fremtidens skoletaske.
Designløsningen består af to dele; en taske med et personligt rum, udformet som en transportabel arbejdsflade, samt et skjold med opbevaringsmulighed, som lynes af og på taskens forside efter behov.
En fleksibel løsning; uanset om man er på felttur i skoven, eller sidder i et stort rum og modtager virtuel undervisning, så er arbejdsbordet altid inden for rækkevidde.
Det personlige rum er projektets kerne, da det er det tryghedsskabende element, som har været mit primære fokus. Små personlige skatte og private minder, i form af dekoration, giver et personligt præg, hvilket skaber en fornemmelse af tilhørsforhold hos brugeren og danner den base, som ellers ikke er eksisterende i fremtidens skoleform

comments