Fra jord til bord

STINE OLUND HAMMER
← SHOW SIDEBAR
02 Aug 2011
HIDE SIDEBAR →
views 2451 / likes 0 / bookmarks 0

description

Projektet er et indretningskoncept til en grøntforretning, som tager udgangspunkt i det nordiske hverdagskøkkens filosofi om renhed, friskhed og enkelhed.

Der er i disse år stor fokus på vores generelle sundhedstilstand, samt en positiv opmærksomhed på kvalitet og bæredygtighed hvad angår vores fødevarer.
Fødevarefællesskaber og grøntsager købt via abonnementsordninger på internettet vinder indpas hos forbrugerne. Det er muligt at købe rene friske råvarer til en god pris, et tilbud som mange også benytter sig af.

I projektet har jeg arbejdet på at skabe sammenhæng mellem det digitale medie, som internetforretningen bygger deres eksistens-grundlag på, og den fysiske forretning, ved at skabe et link mellem de to forretningsformer – et showroom.
Ved at designe en fysisk forretning i form af et showroom imødekommes et behov for et fysisk møde mellem internetforretningen og kunden, et rum hvor virksomheden kan afholde events og give kunden mulighed for at smage og opleve årstidens afgrøder. På denne måde gøres den virtuelle forretning synlig for forbrugeren i en fysisk form.

comments