Afgangsprojekt - i Danmark

Stinne Marie Wilhelmsen
← SHOW SIDEBAR
21 Jun 2013
HIDE SIDEBAR →
views 2819 / likes 0 / bookmarks 1

description

Afgangsprojekt, sommer 2013.

Demokratiet bygger på lige rettigheder og fælles medbestemmelse. Men med folkestyre og alles medbestemmelse følger også et ansvar over for fællesskabet, der blandt andet går ud på, at vi ved noget om de systemer samfundet fungerer under.

En fundemental paratviden indenfor et bestemt område gør os i stand til at skabe overblik, abstrahere, perspektivere og tage stilling.

Med visionen om, at forbedre en gruppe danskeres paratviden om den danske statsform, har jeg kurateret forfattet og designet en bog, der indeholder grundlæggende informationer om kongeriget, demokratiet, folketingte, regeringen og domstolene - i Danmark.

Ved at samle og systematisere informationerne, formidle dem nøgternt, faktuelt, og visuelt, er bogen, og bogens indhold især, Hovedproduktet af mit afgangsprojekt.
En plakat der præsenterer en samling af illustrationerne fra bogen bruges som smudsomslag på bogen, og repræsenterer det overblik, som bogens indhold gerne skulle give.

Til løsningen hører også en online implementering, der afspejler samme hieraki og opbygning som bogen, og udnytter digitale muligheder med interaktive illustrationer, og en mere eksplorativ og intuitiv navigation.

Bogen består af 5 kapitler, ialt 68 sider, er garnhæftet, med blødt omslag, printet i 4 farver og serigrafi.

comments