Tambour

Anne Ahrendt Futtrup
← SHOW SIDEBAR
15 Jan 2012
HIDE SIDEBAR →
views 6662 / likes 2 / bookmarks 0

description

Tambour er samtidens opbevaring til spisebordet i det private hjem.
Spisebordet er i takt med det voksende antal af store fællesarealer og køkkenalrum blevet til et “aktivitetsbord”, hvor vi foretager det meste af hverdagens aktiviteter. Derfor rummer de fem opbevaringsmoduler i Tambour kollektionen plads til hobbyartikler, kontorartikler og legetøj såvel som de brugskunstgenstande vi ønsker eksponeret eller simpelthen bare opbevaret.

De flytbare beholdere som udgør skuffer, gør det muligt at medbringe beholderen med evt. skriveredskaber til bordet når der skal arbejdes, eller den med perlebakker når der skal leges.

Rullejalousien i translucent plast giver mulighed for, at lokalisere de ønskede produkter ved hjælp af deres silhuetter uden, at de er til fri skue. Tillige er det muligt, at lade rullejalousien stå åben uden den optager plads foran møblet som en traditionel låge, og på den måde opnå den ønskede effektivitet og funktionalitet i hverdagen. Samtidig kan lågen trækkes for i en fart, i tilfælde af uventede gæster eller hvis øjet trænger til lidt ro.

comments